Сутра претежно облачно, уз кишу и локалне пљускове

СРНА
Сутра претежно облачно, уз кишу и локалне пљускове

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће бити претежно облачно, уз кишу и понеки локални пљусак, док ће на крајњем југу бити мање облака и вшие сунчаних интервала.

Локално су могуће и непогоде, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода Српске. Дуваће вјетар слаб до умјерен претежно сјевероисточни, на југу Херцеговине југозападни, локално и јак.

Дневна температура биће нижа него данас и кретаће се од јутарњих 17 до 21, на југу до 24 степена Целзијусова, док је максимална дневна прогнозирана од 27 до 33, на југу до 37 Целзијусових, најављено је Федералног хидрометеоролошког завода.

Данас је у Републици Српској и ФБиХ било сунчано и веома топло, на западу и југозападу умјерено до претежно облачно, локално са пљуском. Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница 19, Бихаћ 25, Мраковица и Чемерно 28, Иван седло 29, Калиновик, Кнежево, Нови Град и Хан Пијесак 30, Гацко, Приједор и Соколац 31, Дринић, Невесиње и Сански Мост 32, Билећа, Мркоњић Град, Рибник, Сребреница, Градачац, Ливно и Тузла 34, Бијељина, Зворник, Србац, Требиње и Бугојно 35, Бањалука, Добој, Сарајево и Широки Бријег 36, Вишеград, Рудо, Фоча, Груде и Зеница 37, те Мостар 39 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана