Сутра постепено смањење облачности

Срна
Foto: танјуг

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ (ФБиХ) сутра се очекује постепено смањење облачности, на југу са повремено сунчаним периодима и температуром ваздуха до 14 степени Целзијусових.

Ујутро ће бити претежно облачно вријеме и свјежије, у сјеверној половини земље мјестимично са слабом кишом која би до подне углавном требала да престане, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода. Увече и током ноћи очекује се даље смањење облачности.

 Дуваће слаб вјетар, сјеверни и сјевероисточни, а у Херцеговини слаба до умјерена бура, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха износиће од два до шест, на југу до 10, а највиша дневна од четири до девет, на југу до 14 степени Целзијусових.

Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова: Бјелашница два, Фоча четири, Приједор и Рудо пет, Вишеград, Мраковица, Нови Град, Соколац, Србац и Чемерно шест, Сарајево и Гацко седам, Бањалука осам, Бијељина, Добој, Мркоњић Град, Рибник, Сребреница и Хан Пијесак девет, Билећа 10, Мостар и Требиње 11, те Неум 13 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана