Сутра постепено разведравање

Срна
Foto: илустрација

САРАЈЕВО- У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се, након кишовитог јутра, очекује постепено разведравање, уз дневну темперетуру ваздуха од девет до 15 степени Целзијусевих.

 Облачно са кишом биће, а на планинама са слабим снијегом биће током ноћи и јутра, док ће од средине дана на сјеверу и западу доћи до постепеног разведравања, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

На југу и истоку промјенљиво уз сунчане периоде, али и повремену краткотрајну кишу и пљускове. Јутарња температура ваздуха биће од два до седам, у вишим предјелима око нуле, а дневна од девет до 15, у вишим дијеловима од пет степени Целзијусевих. Дуваће слаб до умјерен вјетар, сјеверног смијера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница минус шест, Калиновик и Мраковица седам, Хан Пијесак осам, Гацко, Соколац и Ливно девет, Невесиње 10, Мркоњић Град, Србац и Бугојно 11, Шипово, Градачац, Јајце и Сарајево 12, Рибник, Добој, Неум, Широки Бријег и Тузла 13, Билећа, Рудо, Вишеград, Приједор, Бањалука, Зворник, Требиње и Бихаћ 14, Бијељина, Груде, Сански Мост и Зеница 15, Мостар 16 степени Целзијусевих.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана