Сутра пљускови са грмљавином

Срна
Сутра пљускови са грмљавином

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ и сутра се очекује нестабилно вријеме са локалним пљусковима и грмљавином, а непогоде ће бити чешће на сјеверу, у широј регији ријека Саве и Дрине.

Током јутра и пријеподнева у Крајини ће бити претежно облачно, уз кишу и пљускове са грмљавином, а у осталим крајевима промјенљиво уз смјену сунчаних и облачних периода.

Касније током дана, падавине ће захватити исток и сјевер. Мјестимично су могуће непогоде уз обилније падавине, појаву града понегдје и појачан вјетар, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода Републике Српске.

У ноћи на четвртак очекује се ново јаче наоблачење на сјеверу, које ће условити кишу и пљускове са грмљавином. На југу сунчаније, уз повремене пљускове са грмљавином.

Вјетар слаб до умјерене јачине јужног и југоисточног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Најнижа јутарња температура ваздуха већином између 14 и 19 степени Целзијусових, на југу до 22 степена Целзијусових.

Највиша дневна температура ваздуха углавном између 25 и 30, на југу до 33 степена Целзијусових.

Данас је било нестабилно вријеме. Широм земље су регистровани пљускови и грмљавина.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница 15, Дринић, Мраковица и Бихаћ 19, Нови Град 20, Чемерно, Дрвар и Сански Мост 21, Калиновик, Приједор и Соколац 22, Гацко, Мркоњић Град, Рибник, Хан Пијесак, Шипово и Иван-седло 23, Бањалука и Бугојно 24, Ливно и Зеница 25, Градачац и Тузла 26, Добој, Србац и Сребреница 27, Бијељина, Билећа, Зворник, Рудо, Фоча, Бијељина, Сарајево и Широки Бријег 28, Требиње 30, Неум 31, те Вишеград и Мостар 32 степена Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана