Сутра облачно са слабим падавинама

Срна
Foto: pixabay

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује умјерено до претежно облачно вријеме са слабим падавинама и температуром од два до седам, на југу до 10 степени Целзијуса.

Ујутро ће бити претежно облачно на сјеверу те може бити слабог снијега у вишим, а кише и сусњежице у нижим предјелима. У осталим крајевима биће суво, на југу ведро и вјетровито, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха износиће од минус пет до нула на сјеверу и југу, у централном појасу и вишим предјелима од минус осам до минус шест, на планинама од минус 13 степени.

Током дана очекују се слабе падавине, углавном у централним и источним крајевима, док ће на југу бити сунчаније уз умјерену облачност.

Увече престанак падавина, осим на истоку и на планинама гдје ће падати слаб снијег.

Дуваће слаб до умјерен сјеверни и сјеверозападни вјетар, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница минус 10, Калиновик минус један, Гацко и Соколац нула, Мркоњић Град, Сребреница и Градачац један, Зворник, Невесиње, Сарајево, Тузла и Ливно два, Бијељина, Добој и Дрвар три, Бањалука, Вишеград и Зеница четири, Нови Приједор пет, Билећа шест, Требиње осам, Мостар девет и Неум 11 степени Целзијуса

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана