Сутра облачно са слабим падавинама

Srna
Foto: pixabay

САРАЈЕВО- У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће преовладавати облачно вријеме са слабим падавинама, вјетровито и са температуром до осам степени Целзијусових.

Ујутро се очекују слабе падавине, сусњежица и снијег, од централног појаса ка истоку, а на југу претежно суво, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода. 

Падавина слабе и престају током вечери и ноћи, уз раслојавање и смањење облачности. У Херцеговини и западним подручјима дуваће умјерен до јак вјетар, сјеверни и сјевероисточни, а у осталим подручјима слаб до умјерен сјеверни и сјеверозападни, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура износиће од минус два до четири, у вишим предјелима од минус пет, а дневна од два до осам, у вишим предјелима од минус три степена Целзијусова.

Температура вазудуха измјерена у 13.00 часова: Бјелашница минус шест, Калиновик, Рудо и Нови Град три, Гацко и Србац четири, Бањалука, Вишеград, Мркоњић Град, Приједор и Соколац пет, Сарајево, Добој, Дринић и Мраковица шест, Зворник и Невесиње седам, Бијељина и Билећа осам, Рибник и Мостар 10, Требиње 11, те Неум 13 степени Целзијусових.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана