Сутра облачно са повременом кишом

Srna
Foto: ilustracija

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује умјерено до претежно облачно вријеме, повремено и локално је могућа слаба киша.

Јутро ће бити умерено до претежно облачно уз повремену слабу кишу на југу и западу, а у осталим предјелима углавном суво, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана краткотрајна киша падаће понегдје на сјеверу и истоку, а на југу и западу доћи ће до разведравања. Касније поподне и увече биће претежно ведро у већини предјела.

Вјетар слаб до умјерен западни и југозападни, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода Јутарња температура од седам до 13, а дневна од 15 до 21 степен Целзијусов.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница нула, Чемерно шест, Мраковица и Бихаћ 10, Гацко, Нови Град и Рибник 12, Билећа, Калиновик, Мркоњић Град, Бугојно, Јајце и Ливно 13, Бањалука, Приједор, Требиње, Сарајево и Хан Пијесак 14, Соколац, Шипово, Мостар и Сански Мост 15, Зеница и Широки Бријег 16, Фоча и Груде 17, Рудо и Неум 18, Вишеград и Градачац 20, Добој 21, Тузла 21, Сребреница 22 и Бијељина 23 степени Целзијусових.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана