Сутра облачно са мјестимичном кишом

СРНА
Сутра облачно са мјестимичном кишом

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује претежно облачно вријеме уз мјестимичне падавине које ће током поподнева бити израженије на западу. Јутро ће бити претежно облачно, на југозападу и југу уз кишу и пљускове, а зона падавина се шири према Сарајевско-романијској регији, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Минимална температура ваздуха биће од пет до десет, на сјеверу до 13, а у вишим од два, док ће максимална температура на сјеверу бити од 13 до 18, на сјевероистоку и до 20, у вишим предјелима од пет степени Целзијусових.

Вјетар ће бити умјерен до јак југозападни, на моменте олујни, нарочито у планинском појасу.

Према подацима Федералног хидрометеоролошког завода данас је у БиХ преовладавало претежно облачно вријеме. Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова:

Бјелашница нула, Невесиње осам, Иван Седло и Ливно девет, Калиновик и Хан Пијесак 10, Дринић, Мраковица и Широки Бријег 12, Билећа, Соколац и Бугојно 13, Требиње, Мостар и Сарајево 14, Мркоњић Град, Фоча и Дрвар 15, Столац 16, Вишеград, Рибник, Рудо и Сребреница 17, Србац, Бихаћ, Неум и Зеница 18, Нови Град и Тузла 19, Бијељина, Добој, Зворник, Градачац и Сански Мост 20, Приједор 21 и Бањалука 22 степена Целзијусова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана