Сутра облачно са мјестимичном кишом и пљусковима

Срна
Foto: ИЛУСТРАЦИЈА

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ (ФБиХ)сутра се очекује облачно вријеме са мјестимичном кишом и пљусковима, уз температуру ваздуха од 15 до 21 степен Целзијусов.

Јутро ће бити облачно са кишом и пљусковима у већини предјела, а на југу ће бити услова за грмљавину, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода. Током дана очекује се облачно вријеме, мјестимично са локалном кишом и пљусковима, који ће постепено јењавати, док се у послије подневним часовима очекује промјенљиво до претежно облачно уз раслојавање облачности и краће сунчане периоде. Јутарња температура ваздуха биће од седам до 13, а на планинама од три степена Целзијусова.

Дуваће вјетар умјерене јачине, уз повремене јаке ударе, јужног и југозападног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова: Бјелашница три, Рудо и Вишеград осам, Чемерно и Фоча 10, Дрвар 11, Калиновик, Србац и Сански Мост 13, Гацко, Невесиње и Ливно 14, Шипово и Соколац 15, Бањалука, Бијељина и Бугојно 16, Билећа, Груде, Јајце, Сарајево и Зеница 17, Добој, Мостар и Неум 18, Зворник, Требиње, Бихаћ, Градачац и Тузла 19 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана