Сутра облачно са мјестимично слабом кишом

Срна
Foto: Илустрација

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује облачно вријеме са мјестимично слабом кишом, уз температуру ваздуха од три до 18 степени Целзијусових.

Јутро и прије подне биће облачно са мјестимично слабом кишом, углавном у централном појасу, сјевероистоку и истоку, те дјелимично на југу, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Престанак падавина очекује се око подне на сјеверозападу и сјеверу, уз смањење облачности, осим у централном појасу, на истоку и југу, гдје ће бити и даље услова за слабу кишу.

Више сунчаних интервала уз све мање падавина очекује се послије подне, а током вечери суво у већини предјела.

Јутарња температура ваздуха биће од пет до 10 степени, на сјеверу и југу, у вишим предјелима и на истоку од минус један до три, а дневна од 13 до 18, на сјеверозападу, сјеверу и југу, у вишим предјелима и централном појасу од три до осам степени Целзијусових.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, западног и југозападног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница један, Чемерно 11, Гацко и Калиновик 15, Невесиње и Ливно 16, Соколац и Хан Пијесак 17, Билећа, Требиње и Дрвар 18, Србац, Бугојно, Груде и Неум 20, Мркоњић Град, Шипово, Сребреница, Мостар и Сарајево 21, Фоча, Рибник, Вишеград, Бањалука, Бијељина, Бихаћ, Јајце и Сански Мост 22, Рудо, Тузла и Зеница 23, Добој и Зворник 24, Приједор 26 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана