Сутра облачно са кишом

Срна
Foto: Танјуг

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ (БиХ) сутра ће бити претежно облачно вријеме са кишом и локалним пљусковима, уз температуру ваздуха до 23 степена Целзијусова.

Током јутра ће на сјеверу углавном бити сунчано вријеме, а у осталим крајевима очекује се претежно облачно уз мјестимичну слабу кишу.

Понегђе уз ријеке и по котлинама током раних јутарњих часова могућа је магла, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Касније током дана доћи ће до јачег наоблачења, па се падавине очекују у свим крајевима, осим на сјевероистоку.

Послије подне и увече долази до разведравања на југу.

Дуваће слаб до умјерен вјетар источни до југоисточни, а у Херцеговини слаб до умјерен југо.

Јутарња температура ваздуха износиће од осам на југозападу до 14 на југу, у вишим пређелима четири, а дневна од 17 на истоку до 23 на сјевероистоку, у вишим предјелима 12 степени Целзијусових.

У Српској и ФБиХ данас преовладава претежно облачно вријеме са кишом и локалним пљусковима, а на југу и грмљавином, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница пет, Кнежево и Хан Пијесак 10, Мраковица, Мркоњић Град и Чемерно 12, Соколац и Сребреница 13, Сарајево, Дринић, Калиновик и Рибник 14, Бањалука, Бијељина, Гацко и Зворник 15, Добој, Приједор и Србац 17, Нови Град и Мостар 18, Билећа и Рудо 19, Вишеград и Фоча 20, Требиње 22 и Неум 24 степена Целзијусова. /крај/всаЕнтер

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 24 бебе
Рођене 24 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана