Сутра облачно са кишом

СРНА
Сутра облачно са кишом

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће бити облачно са кишом, а највиша температура ваздуха биће до 22 степена Целзијусова.

Јутро ће на сјеверозападу и југу бити облачно са повременом кишом, која ће се током пријеподнева премијештати ка истоку, а средином дана јача киша и пљускови захватиће западне и јужне пређеле.

Понегђе су уз јаче падавине могуће и локалне непогоде праћење градом, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Вјетар у првом дијелу дана умјерен, у Херцеговини и планинама јак, југозападни, док ће поподне бити умјерен сјеверозападни.

Јутарња температура ваздуха биће од седам до 13, у вишим пређелима од три, а највиша дневна од 17 до 22, у вишим пређелима од десет степени Целзијусових.

Данас је у БиХ било сунчано уз умјерену облачност, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница један, Чемерно 11, Калиновик 14, Гацко 16, Иван Седло 17, Кнежево, Мраковица и Ливно 18, Соколац 19, Билећа, Требиње и Шипово 20, Мркоњић Град и Широки Бријег 21, Бијељина, Рибник, Сребреница, Градачац и Сарајево 22, Вишеград, Зворник, Нови Град, Приједор, Рудо, Србац, Фоча, Бихаћ и Тузла 23, Бањалука, Добој, Мостар, Неум и Сански Мост 24, те Зеница 26 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 17 беба
Рођено 17 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана