Сутра облачно са кишом, пљусковима и грмљавином

Срна
Сутра облачно са кишом, пљусковима и грмљавином

БАЊАЛУКА - У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити претежно облачно вријеме са кишом, пљусковима и грмљавином.

Ујутру и пријеподне биће претежно облачно, нестабилно и промјенљиво уз кишу, а од средине дана очекују се пљускови са грмљавином, најприје на сјеверу и сјеверозападу, а касније и у осталим предјелима, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Увече се у већини крајева очекује престанак падавина.

Вјетар ће бити слаб сјеверни и сјеверозападни, а у Херцеговини западни и југозападни, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха биће од 10 до 16, на југу до 20, а највиша дневна од 17 до 23, на југу до 26 степени Целзијусових.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница седам, Чемерно 14, Мркоњић Град 16, Гацко, Калиновик, Нови Град, Шипово, Бугојно 17, Бањалука, Добој, Рибник, Србац, Хан Пијесак 18, Билећа, Соколац, Зеница 19, Сребреница 19, Приједор, Бихаћ, Тузла 20, Требиње, Неум, Сарајево 21, Зворник, Широки Бријег 22, Бијељина, Вишеград, Рудо 23, Фоча, Мостар 25 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана