Сутра облачно са кишом и пљусковима

Срна
Сутра облачно са кишом и пљусковима

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити претежно облачно вријеме са кишом и пљусковима, а могуће су и локалне непогоде.

На сјеверу и западу биће више облака, прије подне и око подне се очекује наоблачење са кишом прво у сјеверним и западним предјелима, а потом и у осталим. Падавине ће се премјештати ка југоистоку, а локално су могуће и непогоде, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

На крајњем југу преовладаваће претежно сунчано и суво, увече облачније. Дуваће слаб до умјерен вјетар промјенљивог смјера, послије подне локално јак.

Минимална температура ваздуха биће од шест до 12, у вишим предјелима око три, а максимална од 16 до 22 степена Целзијусова. Данас је у БиХ претежно сунчано, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница четири, Чемерно 14, Гацко, Невесиње, Хан Пијесак, Иван Седло и Ливно 18, Соколац 19, Билећа 20, Мркоњић Град, Требиње и Бихаћ 21, Дрвар и Сарајево 22, Неум 23, Вишеград, Приједор, Сребреница, Мостар и Тузла 24, Бијељина, Нови Град, Србац и Градачац 25, Добој, Зворник и Зеница 26, те Бањалука 27 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана