Сутра облачно са кишом и хладније

ГС
Foto: Илустрација

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити облачно вријеме са кишом и хладније, уз дневну температуру ваздуха до 16 степени Целзијусових.

Јаче падавине се очекују у Херцеговини и на западу земље, а током ноћи са петка на суботу пад температуре, што на планинама може условити и сусњежицу, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха биће од шест до 14 степени, а највиша од 10 до 16, у вишим предјелима на западу од осам степени Целзијусових.

На југу ће ујутру и даље дувати умјерен до јак југо, потом вјетар скреће на сјеверни. У осталим предјелима умјерен до јак сјеверни вјетар.

Данас је било облачно вријеме са слабом кишом или локално јачим пљуском, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерана у 13.00 часова: Бјелашница четири, Бањалука 12, Гацко, Мраковица, Србац и Ливно 13, Бијељина и Добој 14, Калиновик, Невесиње, Соколац, Градачац и Груде 15, Рудо, Зворник и Зеница 16, Билећа, Мркоњић Град, Вишеград, Приједор, Сребреница и Дрвар 17, Бихаћ, Бугојно, Јајце, Сарајево и Тузла 18, Требиње, Рибник и Мостар 19, Неум 20, те Столац 21 степен Целзијусов.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана