Сутра облачно, повремено са снијегом или сусњежицом

Срна
Foto: Илустрација

САРАЈЕВО- У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује облачно вријеме, повремено са слабим снијегом или сусњежицом.

Ујутро ће бити облачно и хладније вријеме уз слаб снијег на планинама и на истоку, а у осталим предјелима претежно суво, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана биће хладније вријеме, а падавине ће се ширити од истока ка сјеверу и централним предјелима, док ће на планинама доћи до пораста сњежног покривача. Претежно суво ће остати на југу и на крајњем западу.

Јутарња температура ваздуха од минус четири до три, на југу до осам, дневна од нула до шест, а на југу до 12 степени Целзијусових.

У Херцеговини и на југозападу дуваће умјерена до појачана бура, а у осталим крајевима слаб до умјерен сјеверни и сјеверозападни вјетар.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, данас преовладава облачно вријеме.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница минус седам, Хан Пијесак минус један, Калиновик, Кнежево, Мраковица нула, Дринић, Чемерно, Иван-седло један, Соколац два, Мркоњић Град, Сребреница три, Шипово, Бугојно, Дрвар, Градачац, Тузла четири, Добој, Зворник, Рибник, Рудо, Ливно, Сарајево пет, Бањалука, Бијељина, Гацко, Невесиње, Бихаћ, Сански Мост, Зеница шест и Нови Град седам степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана