Сутра облачно и свјежије са кишом

Срна
Сутра облачно и свјежије са кишом

САРАЈЕВО - Свјежије са кишом биће сутра у Републици Српској и Федерацији БиХ са дневном температуром ваздуха до 28 степени Целзијусових.

Интензивније падавине, уз јаку кишу, пљускове и грмљавину, током ноћи шириће ка југу и истоку, а понегдје су могуће и локалне непогоде, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.


Киша ће ослабити ујутру и током дана, те ће се постепено премијештати даље ка истоку, а касније поподне на крајњем истоку поново се очекују јача киша и пљускови са грмљавином.

Падавине ће увече постепено слабити и престати у већини крајева.

Дуваће слаб до умјерен сјеверни вјетар, на западу и у вишим предјелима јак.

Минимална температура ваздуха од 16 до 21, у вишим предјелима од 13 степени, а максимална од 22 до 28, у вишим предјелима од 17 степени Целзијусових.

Сунчано уз малу до умјерену облачност данас преовладава у свим крајевима, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница 21, Чемерно 28, Хан Пијесак и Дрвар 29, Гацко, Приједор и Ливно 31, Требиње, Билећа, Мркоњић Град и Соколац 32, Фоча и Бихаћ 33, Вишеград, Зворник, Бањалука, Неум, Сарајево и Тузла 34, Добој, Градачац и Мостар 35, те Бијељина и Зеница 36 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана