Сутра облачно и суво

Срна
Foto: Илустрација

САРАЈЕВО- У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра бити претежно облачно и већином суво вријеме, уз дневну температуру ваздуха од минус три до седам, на југу око девет степени Целзијусових.

Ујутро ће бити претежно до потпуно облачно и прохладно, на југу ведро, а на истоку и у планинама хладно са мразом, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана задржаће се облачно вријеме у већини крајева, док ће на југу бити сунчано уз промјењљиву облачност. У послијеподневним и вечерњим часовима на сјеверозападу ће бити услова за слабу кишу, а у планинском појасу од запада до истока очекује се слаб снијег. Јутарња температура ваздуха биће од минус четири до четири, а на планинама од минус седам степени Целзијусових.

Дуваће вјетар умјерене јачине, западног смијера, а у Херцеговини бура, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода. Температура ваздуха у 13.00 часова: Чемерно минус два, Калиновик и Соколац један, Гацко, Рудо и Бијељина два, Невесиње, Сребреница и Тузла три, Фоча, Мркоњић Град, Рибник и Вишеград и Сарајево четири, Србац, Добој, Јајце и Зеница пет, Зворник, Бихаћ и Ливно шест, Приједор, Бањалука, Дрвар и Сански Мост седам, Билећа осам, Требиње и Мостар 10 и Неум 12 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана