Сутра облачно и нестабилно

ГС
Foto: Илустрација

САРАЈЕВО- У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује претежно облачно вријеме, уз повремену кишу, пљускове са грмљавином и дневном температуром ваздуха до 28 степени Целзијусових.

Ујутру ће бити промјенљиво облачно, на сјеверу слаба киша, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана на западу ће доћи до развоја облачности, па су могући киша и пљускови са грљавином, која ће се у послије подневним и вечерњим часовима проширити на остале крајеве. Једино ће у Херцеговини остати ведро и топлије.

Јутарња температура ваздуха од 10 до 18 степени, на југу до 20, а дневна од 21 до 28, у вишим предјелима од 18 степени Целзијусових.

У БиХ је умјерено до претежно облачно вријеме, повремено са локалним пљусковима, а могућа је и слаба грмљавина, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница 14, Гацко и Калиновик 20, Билећа, Хан Пијесак, Фоча, Невесиње и Соколац 22, Мостар 23, Требиње, Дрвар, Ливно и Широки Бријег 24, Мркоњић Град, Рудо 25, Шипово, Бихаћ, Бугојно, Јајце и Сарајево 25, Вишеград, Приједор, Градачац, Груде, Неум и Тузла 26, Србац и Бањалука 27, Бијељина, Добој, Зворник и Зеница 28 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана