Сутра облачно, али топлије

Срна
Foto: arhiva

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ (ФБиХ) сутра се очекује умјерено до претежно облачно и топлије вријеме, уз дневну температуру ваздуха од девет до 17 степени Целзијусових, а у другом дијелу дана доћи ће до наоблачења са кишом.

Јутро ће бити промјенљиво до претежно облачно, углавном суво, топлије и вјетровито, а на југу и југозападу облачно са кишом, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода. Увече се на западу очекује киша, која ће током ноћи захватити већину предјела, уз постепено слабљење вјетра и пад температуре, па на планинама киша може прећи у суснежицу и снијег.

Јутарња температура ваздуха биће од два до осам степени, у вишим предјелима на истоку од минус један, а дневна од девет до 17, у вишим предјелима од пет степени Целзијусових. Дуваће слаб до умјерен вјетар, на моменте и појачан, јужног и југозападног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница минус четири, Гацко нула, Невесиње, Соколац и Сребреница три, Калиновик, Рудо, Србац, Вишеград и Дрвар четири, Билећа и Ливно пет, Мраковица, Зворник, Мостар и Тузла шест, Добој, Приједор, Бањалука и Груде седам, Бијељина, Требиње, Бугојно, Сарајево и Зеница осам, Мркоњић Град, Јајце и Сански Мост девет, те Рибник, Бихаћ и Неум 10 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана