Какво нас вријеме очекује сутра

Срна
Foto: Танјуг

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ и сутра ће бити нестабилно вријеме са кишом, пљусковима и грмљавином, а највиша темперетура ваздуха биће до 27 степени Целзијусових.

Ујутро и прије подне биће промјенљиво уз смјену сунчаних и облачних периода, на југу и истоку претежно сунчано, а уз ријеке и по котлинама биће магле, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Од средине дана киша и пљускови са грмљавином јавиће се углавном на југу и југозападу, док на сјеверу остаје претежно суво са сунчаним интервалима.

Јутарња температура ваздуха биће од 10 до 15, у вишим пређелима од шест степени, а дневна од 22 на југу и југозападу до 27 на сјеверу, у вишим крајевима од 16 степени Целзијсувих.

Дуваће слаб вјетар, источног и југоисточног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница седам, Хан Пијесак, Чемерно 13, Ливно и Кнежево 14, Калиновик и Соколац 15, Гацко, Мркоњић Град, Нови Град и Шипово 16, Рудо, Бугојно и Сарајево 17, Вишеград, Добој, Бањалука, Градачац, Сански Мост, Тузла и Зеница 18, Билећа, Приједор, Србац, Фоча и Бихаћ 19, Сребреница, Неум и Широки Бријег 20, Требиње 21, Бијељина и Мостар 22 степена Целзијусова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана