Superstar видеотека на поклон 12 мјесеци у Supernovoj

ГС
Superstar видеотека на поклон 12 мјесеци у Supernovoj

Одабиром Supernova дигиталне телевизије уз богату понуду ТВ и радио канала можете уживати и у Superstar видеотеци коју добијате 12 мјесеци на поклон.

- Уколико вам тренутни садржај на ТВ каналима није занимљив и хтјели бисте да се забавите уз неки филм или серију, у Supernova дигиталној телевизији имате опцију да путем неке од видеотека уживате у разноврсном серијском и филмском садржају. Nick+ видеотека саставни је дио пакета као садржај за најмлађе, а Superstar видеотеку корисници добијају годину дана на поклон- поручују из Supernove.

Садржај Superstar видеотеке чине серије: „Немири“, „Златни дечко“, „Државни службеник“, „Швиндлери“, „Убице мог оца“, „Јужни ветар 2: На граници“, „Јунаци нашег доба“, „Клан“, „Тајне винове лозе“, „Мочвара“, „Тајкун“ и многе друге најпопуларније серије из домаће продукције.

Осим наведене видеотеке, Supernovа нуди још три видеотеке са богатим садржајем: Nick+ видеотека за најмлађе гледаоце, као и Apollon и Pickbox NOW са највећим филмским и серијским насловима свјетске продукције.

Из ове компаније наглашавају да Supernova дигитална телевизија посједује и напредне функционалности, односно да корисници могу да паузирају програм, врате на почетак омиљену емисију или гледају пропуштени садржај 72 часа уназад.

За више информације о услугама из Supernova посјетите најближу Supernova пословницу или позовите бесплатан број Контакт центра 0800 30 630.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана