Supernova услуге за повратак у школске клупе

Supernova
Supernova услуге за повратак у школске клупе

У сусрет новој школској и академској години Supernova је ту да олакша тај процес и осигура да сваки ученик и студент буде спреман за изазове и успјехе који их чекају.

Интернет је данас постао неопходан алат за образовање. Било да је ријеч о истраживању за школске пројекте, онлине учењу или комуникацији са наставницима и колегама, стабилна интернет конекција је кључна. Supernova нуди врхунске пакете интернета који могу да одговоре свим захтјевима студената и школараца и то по супер цијенама.

Брзина преузимања (download) до 150 Mbps*, што омогућава глатко сурфање, гледање видео садржаја у високој резолуцији и истовремено коришћење интернета на више уређаја.

Брзина слања (upload) до 50 Mbps*, што је одлично за учитавање задатака, учествовање у видео позивима и слање већих датотека.

Неограничен саобраћај, тако да се не морате бринути о прекорачењу мјесечног лимита, што је посебно важно за породице са више чланова који истовремено користе интернет.

За појачану заштиту од злонамјерног садржаја на интернету и слободно и безбједно сурфање Supernova у својој понуди нуди и услугу Сигуран интернет.

А, уколико вам је потребан неки нови уређај, уз одабрани пакет интернета добијате могућност куповине истих и то на рате.

Посјетите најближу Супер пословницу и одаберите све што вам треба.

Свим школарцима Supernova жели срећан почетак нове школске године!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана