Supernova пружила подршку спортским колективима у Источном Сарајеву

Supernova
Supernova пружила подршку спортским колективима у Источном Сарајеву

Компанија Supernova наставља да буде важан стуб подршке спорту у Источном Сарајеву, а три спортска колектива: Карате клуб Славија, Фудбалски клуб Фамос и Кошаркашки клуб Игман добили су подршку ове компаније.

Карате клуб Славија је идеалан клуб и прилика за младе и талентоване каратисте да се развијају и такмиче на највишем нивоу. Овај клуб је уз вођење врхунских тренера изњедрио много републичких, државних и балканских карате мајстора.

ФК Фамос Војковићи основан је 1968. године и један је од најзначајнијих фудбалских клубова у овом граду. Клуб доприноси развоју фудбалске заједнице и напретку младих фудбалера, а такмичи се у Првој лиги Републике Српске.

Омладински кошаркашки клуб Игман је у мисији очувања кошаркашке традиције у Источном Сарајеву, и уз подршку Супернове омогућава стварање нових генерација кошаркашица и кошаркаша, те шири љубав према овом спорту.

Supernova жели да покаже примјер како заједничким снагама компаније и спортске организације могу допринијети изградњи снажније и здравије заједнице и оснаживању и стварању нових спортских шампиона.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана