Супернова представила Савршен пар: Super MOVE TV+NET пакет

Supernova
Супернова представила Савршен пар: Super MOVE TV+NET пакет

У свакодневном животу често примјећујемо да одређени људи, ствари и феномени најбоље функционишу када се међусобно допуњују и заједно дјелују, у пару.


Парови који се узајамно подржавају у постизању циљева често се описују као савршени парови.

Компанија Супернова представила је јавности свој савршен пар услуга - Super MOVE TV+NET, који, према ријечима из ове компаније, идеално функционише заједно.

Услуга MOVE телевизије вам омогућава да гледате више од 230 разноврсних ТВ канала за све генерације, те да паузирате и вратите садржај уколико сте пропустили омиљену емисију, серију или утакмицу вољеног клуба.

У прогамској шеми MOVE телевизије налазе се и Arena Premium канали путем којих можете да пратите највеће свјетске и домаће спортске догађаје.

 

За праве филмофиле, ту је богат филмски и серијски садржај у Суперстар, Аполлон, Pickbox NOW, Filmbox видеотекама, али и садржај за најмлађе уз Nick+ видеотеку.

Осим ТВ уређаја, MOVE телевизија доступна је за гледање и на мобилним телефонима и таблетима.

Да угођај у вашем дому буде на врхунцу, уз телевизију добијате и брзи интернет до 100 Мбпс за лакшу и бржу комуникацију са својом породицом и пријатељима, за преузимање садржаја, стримовање видео-материјала, играње онлине игара и сл.

Из Супернове вас позивају да посјетите њихову web страницу и да наручите Super MOVE TV+NET пакет за најбоље искуство гледања телевизије и сурфања интернетом.

Више информација можете сазнати и позивом Супернова Контакт центра на број 0800 30 630.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана