Supernova партнер Beerka фестивала: Пивска авантура и музички спектакл у Источном Сарајеву

Supernova
Supernova партнер Beerka фестивала: Пивска авантура и музички спектакл у Источном Сарајеву

Још једно издање природно-пивског фестивала "Beerka" биће одржано 30. и 31. августа на помоћном терену ФК Славија у Источном Сарајеву, а фестивал обећава незаборавно искуство препуно забаве, музике, квалитетног пива, хране и едукативних садржаја за све узрасте.

Supernova са својим МОVE брендом поносни је партнер фестивала те позива све љубитеље доброг пива, музике и дружења да се придруже и буду дио ове манифестације, као и да посјете специјални MOVE корнер на фестивалу како би се на занимљив начин упознали са новом апликацијом за гледање ТВ садржаја. Посјетиоце очекује много изненађења и сјајна атмосфера, а у наставку доносимо и програм овогодишњег фестивала.

Прво вече доноси спектакл са наступима популарних бендова и извођача:

Prava Stvar Ствар tribute to Čola

Зостер

Црвена Јабука

Војко В

Друга ноћ фестивала резервисана је за наступе:

SevdahBABY Live и Ивана Владовић

Миле Кекин

Партибрејкерси

Parti BeeGee

DJ Yelisaveta

 

Family Day

Организатори су за 31. август најавили и "Family Day" радионицу, намијењену дјеци и родитељима која је осмишљена као низ активности које промовишу урбани стил живота, а Supernova као друштвено одговорна компанија придружиће се овом догађају.

Врхунац овог програма биће извођење представе „Нешто Зелено" у режији Александре Безмаревић Стевић, која ће кроз креативан и едукативан начин пренијети важне поруке о очувању животне средине,

Видимо се на Beerka фестивалу!

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана