"Супербрке" сакупљају донације за Милу Тешића из Трна

ГС
"Супербрке" сакупљају донације за Милу Тешића из Трна

БАЊАЛУКА - Током овогодишњег бањалучког "Мовембера" сакупљаће се хуманитарне донације за Милу Тешића (44) из Трна, оца двоје дјеце, који је у тешкој материјалној ситуацији, а пацијент је Клинике за онкологију Универзитетског клиничког центра РС.

Тим поводом из неформалне групе грађана "Супербрке" истичу да су, захваљујући Хуманитарној организацији "Будимо људи", у могућности да прикупљају хуманитарне донације за Тешића.

"Уплате се могу извршити на број жиро рачуна ХО 'Будимо људи': BАМ 3383502257483613; Долар: BА393383504857447654, SWIFT UNCRBA; EUR: БА393383504857448527", саопштиле су "Субербрке".

Подсјећају да је "Мовембер" интернационална хуманитарна кампања која за циљ има прикупљање средстава за лијечење обољелих од карцинома тестиса и простате, али и подизање свијести о важности самопрегледа и превентивних прегледа тестиса и простате за мушко здравље.

Под слоганом "Гланцај своје кугле" неформална група грађана "Супербрке" девету годину за редом реализује "Мовембер" у Бањалуци, а мјесечну кампању завршавају 30. новембра уз традиционалну хуманитарну аукцију, на којој ће бити понуђени фото-портрети кандидата за признање "Супербрко године", којег бира жири састављен од партнера и пријатеља бањалучког "Мовембера".

Тако ће ове године жирију предсједавати познати бањалучки глумац, продуцент, умјетнички директор Дјечјег позоришта РС, чувени кротитељ коња Душко Мазалица, који је дугогодишњи пријатељ бањалучких "Супербрка".

Додају да ће ускоро ће бити објављени детаљи у вези са завршницом овогодишњег "Мовембера" у Бањалуци, а у међувремену предлажу мушкарцима да паметно убију пола сата - сат у бањалучкој Клиници "С-тетик" и током новембра, а у оквиру "Мовембера", обаве превентивни ултразвучни преглед тестиса потпуно бесплатно, преносе Независне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана