Супербрке прикупиле 8.000 КМ за помоћ Милану Митрића из Шипова

GS
Супербрке прикупиле 8.000 КМ за помоћ Милану Митрића из Шипова

У јубиларној десетој акцији Мовембер коју је организовало Удружење "Супебрке" из Бањалуке, прикупљено је 8.000 КМ за помоћ Милану Митрића из Шипова који се лијечи од тумора тестиса на УКЦ РС.

Низом активности у новембру које су имале за циљ да се подигне свијест о мушком здрављу, конкретно о туморима тестиса и простате, овогодишња кампања под називом „Контролиши се мало“ имала је и традиционално хуманитарни карактер гдје су се куповином мајица, дуксева, али портрета брка донирала средства за помоћ Милану Митрићу. Поред тога, друштвено одговорне компаније подржале су и рад удружења са 5.000 КМ за активности које су у плану у наредном периоду.

"Захвалили бисмо се свима који су ове године пружили подршку цијелој акцији, билборд провајдерима који су учинили да наша кампања буде што видљивија и да скрене пажњу јавности. Такође, свим медицинским установама који су током новембра донирали бесплатне прегледе и тестове, али и осталим приватним и државним институцијама и удружењима који су нам пружили подршку што логистички, тако и финансијски. Поред тога, велико хвала и агенцији Оватион из Београда која је била креативни творац саме кампање и која је заслужна да овогодишња кампања добије и регионални печат", рекли су из Супербрка.

Супербрке су поред уобичајених активности, ове године проширили дјеловање и на град Прњавор, гдје се по први пут одржало такмичење за Филијев брк, али и аукција фотографија, а организована је панел дискусија на тему "Контролили се мало" у бањалучком Дому омладине.

Подсјећамо, традиционалном завршном журком у локалу Цоффее Анан и аукцијом фотографија потрета, али и избором за Филијев брк спуштена је завјеса на јубиларну десету акцију Мовембер. Данило Лужија је понио признање за Филијев брк и добио част да се нађе у жирију за наредну годину који ће бирати најбоље бркове.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана