Супер људске приче из Бањалуке: Сњежана Малеш велики ослонац за мале предузетнике

Supernova
Супер људске приче из Бањалуке: Сњежана Малеш велики ослонац за мале предузетнике

Искрена подршка свима који храбро кроче у свијет предузетништва и љубав према писању главни су покретачи Сњежане Малеш.

Oна је одлучила да свој сајт www.malivrijednipreduzetnici.com претвори у платформу на којој ће да промовише мале предузетнике широм Босне и Херцеговине и то потпуно бесплатно. Због свега наведеног, прича о овој талентованој младој жени из Бањалуке, коју је Supernovoj прослиједила њена пријатељица Јована Божић нашла се међу награђенима у оквиру конкурса “Супер људске приче”.

Још од дјетињства Сњежана воли да пише. Писање је, како каже, њен мир и радост, али и начин да своју креативност усмјери на најбољи могући начин. Када је прије пар година открила један сајт у Србији посвећен промоцији предузетништва, дошла је на идеју да и сама кроз своје текстове пружи подршку онима који се упуштају у прве пословне подухвате.

Поред бесплатне промоције малих предузетника, на свом веб сајту Сњежана дијели и веома корисне информације за све оне који желе да покрену или већ воде своју ђелатност.

– Те информације се углавном односе на начин како се регистровати, шта је све потребно од документације и гдје се предаје, како привремено “заледити” дјелатност, како резервисати пословно име док још нису регистровани и слично. Углавном, за све што се тиче предузетништва, а што их занима могу ми се обратити, јер кроз посао којим се иначе бавим могу да одговорим на већину питања – поручила је Сњежана.

Сви заинтересовани за овакву врсту промоције могу свакодневно да контактирају Сњежану путем њеног веб сајта или Инстаграм профила “price_o_preduzetnicimaiidejama”.

– Примећујем да се многи прво јаве опрезно. Мало су на почетку скептични и питају се зашто бих све ово бесплатно радила и какву корист имам од тога? Али с временом схвате да немају разлога за сумњу. Моја сатисфакција је једноставно то што на овај начин изражавам своју креативност, односно, што имам прилику да пишем – нагласила је кроз осмијех Сњежана и истакла да је пројекат “Супер људске приче” заиста јединствен, јер пружа подршку малим и обичним људима.

– Сјајна је идеја да се препознају и награде мали обични људи. Ово је посебан пројекат и хвала Суперновој што је препознала мој рад – рекла је Сњежана, чији ентузијазам и посвећеност заслужују сваку похвалу.

На конкурс “Супер људске приче” у организацији компаније Supernova пристигао је импресиван број прича од стране аутора који су са поносом представили своје јунаке и свакодневне мале хероје.

Циљ овог пројекта јесте да се пронађу и представе талентовани, инспиративни, храбри и хумани људи, који својим понашањем мијењају животе других на боље, а наше окружење чине љепшим мјестом за живот.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана