Страдала докторица била дио породице Нермина Никшића: “Све у мени вришти”

ГС
Страдала докторица била дио породице Нермина Никшића: “Све у мени вришти”

Млада докторица Азра Спахић, која је у петак увече страдала у стравичној саобраћајној несрећи у Сарајеву, за коју је осумњичен Армин Берберовић, била је члан шире породице премијера Федерације БиХ Нермина Никшића.

Никшић се огласио поводом ове велике трегадије.

“Двије ствари човјек не може избјећи: Рођење и смрт. Негдје између тога је оно што се зове живот. Данас сам само родитељ који не проналази ријечи утјехе, који покушава разумјети, али безуспјешно”, започео је Никшић.

Подсјетио је да је двадесетпетогодишња Азра била докторица – талентована млада дјевојка на почетку живота и снова.

“Била је пуна живота. Осмијех јој није силазио с лица. Сјајан млади љекар, управо оно што овом друштву највише треба. Могла је бити и сјајна умјетница, цртала је и сликала прекрасно. Као што би и све друго радила сјајно јер је једноставно таква била. Изабрала је да помаже људима по узору на брата Аднана, мог зета”, нагласио је Никшић.

Азра је, додао је, сада на бољем мјесту.

“Отишла је док је сањала још пуно снова, пуно тога што је жељела урадити и проживјети. Нажалост ње више нема, њен живот је прерано окончан силом. Онај који је то урадио није убио само њу већ је убио цијелу њену породицу. А Аднан, Азра, Аида и Горан су већ одавно и моја породица. Све у мени вришти, а сузе се саме слијевају док гледам Азрине родитеље, свог Аднана и Најру”, написао је Никшић, чија је кћерка Најра у браку са Азриним братом Аднаном.

Додао је како је Азра његовој унучади била најбоља тетка на свијету.

“Драга Азра, сигуран сам да ћеш бити најсјајнија звијезда, Маков и Умин анђео чувар, најбоља тетка на свијету. И овдје ћу стати. Када се овако нешто деси сви вјерујемо у неки бољи, праведнији свијет, али га нико не може гарантовати. Зато нећу говорити и обећавати да ће одједном профункционирати правна држава и владавина закона, као и да ће сви бити кажњени за оно што су починили, иако сам, као и већина вас, бијесан, љут и огорчен. Оно што сигурно знам то је да Азри, Селми, Едити, Хави, Јелени, њиховим породицама, родитељима и свој нашој дјеци дугујемо то да сви заједно учинимо све што можемо да се овакве ствари више никада не понове још неком дјетету, оцу, мајци, брату”, нагласио је федерални премијер, преноси Н1.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана