Стојановић: Разговарано о асфалтирању путног правца Дрвар-Гламоч

Srna
Foto: Agencije

ДРВАР - На састанку потпредсједника Федерације БиХ /ФБиХ/ Игора Стојановића и начелника повратничких општина Дрвар, Босанско Грахово и Гламоч речено је да су локалним заједницама потребни асфалтирани путеви, обнова кућа и изградња водоводне мреже, те асфалтирање путног правца Дрвар-Гламоч.

У раду састанка учествовали су начелник Дрвара Душица Руњић, Гламоча Небојша Радивојша и Босанског Грахова Урош Ђуран.

Стојановић је за Срну изјавио да је договорено да сви пројекти из Дрвара, Гламоча и Босанског Грахова који су већ делегирани Влади ФБиХ буду упућени и њему.

"Очекујем да ми у наредним данима да начелници ових повратничких општина упуте пројекте. Локалним заједницама су потребни асфалтирани путеви, обнова кућа али и рјешавање водоводне мреже", каже Стојановић.

Он је додао да је данас разговарано о асфалтирању регионалног пута између Дрвара и Гламоча.

"Очекујем да и тај пројекат дође на моју адресу. Министар рада, здравља и социјалне заштите у Влади Ливањског кантона Момчило Бајић рекао је да постоји спремност Владе поменутог кантона за суфинансирање пројекта асфалтирања пута између Дрвара и Гламоча", истакао је Стојановић.

Он је навео да ће радити на томе да овај пројекат буде један од приритета у Влади ФБиХ.

Састанку су присуствовали и делегати у Дому народа ФБиХ Горан Броћета, Никола Матерић, Драгана Дамјановић и Душко Радун и министри у Влади Ливањског кантона Милан Башић и Момчило Бајић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана