Стижу нам пљускови: Погледајте правац најављеног невремена

Срна
Стижу нам пљускови: Погледајте правац најављеног невремена

БАЊАЛУКА - У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити претежно сунчано и топло, а током дана очекује се развој облачности који ће у већини крајева донијети кишу и пљускове са грмљавином.

Понегдје ће бити и локалних непогода уз јаче пљускове, јак вјетар и могућу појаву града, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода. Пљускови ће се од сјевера премијештати ка истоку, а касније поподне и увече ће поново бити суво сунчано, док ће на југу бити сунчано и топло током цијелог дана.

Вјетар ће бити слаб до умјерен, западни и сјеверозападни, на сјеверу током пљускова пролазно јак. Јутарња температура ваздуха биће од 16 до 22, на југу до 25, а највиша дневна од 24 до 30, на југу до 34 степена Целзијусова.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница 15, Чемерно 23, Калиновик, Мраковица 24, Соколац 25, Гацко, Хан Пијесак 26, Мркоњић Град, Неум 28, Рибник, Србац, Шипово, Сарајево, Тузла 29, Бањалука, Билећа, Зворник, Нови Град, Приједор, Бихаћ, Бугојно 30, Бијељина, Вишеград, Добој, Требиње, Фоча, Широки Бријег 31, Зеница 32, Мостар 35 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана