Стиже ли нам снијег

Срна
Foto: Pixabay

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће преовладавати промјенљиво облачно, хладније и углавном суво вријеме, осим у централним и источним предјелима, гдје ће, уз повећану облачност, понегдје и даље бити слабих падавина, и то у нижим предјелима кише, а у вишим сусњежице и снијега.

Ујутру ће бити претежно ведро и хладно у већини крајева, а у централним предјелима и на истоку биће облачније.

По појединим долинама ријека и по котлинама биће сумаглице или магле, а понегдје у вишим предјелима и мраза, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха износиће од минус два до четири, на југу до седам, а дневна од четири до 10, на југу до 14 степени Целзијусових.

У Херцеговини и на југозападу дуваће умјерена до јака бура, а у осталим крајевима слаб до умјерен сјеверозападни вјетар, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

У Републици Српској и ФБиХ данас је преовладавало претежно облачно вријеме са кишом и пљусковима са грмљавином, а на планинама има и снијега.

Температуре ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница нула степени, Хан Пијесак пет, Чемерно шест, Дринић, Кнежево, Рудо, Соколац, Иван седло седам, Вишеград, Калиновик, Мркоњић Град осам, Сребреница, Фоча, Бугојно, Дрвар, Сарајево девет, Нови Град, Рибник, Шипово 10, Бијељина, Гацко, Србац, Градачац, Сански Мост, Тузла 11, Бањалука, Добој, Зворник, Приједор, Бихаћ, Мостар, Широки Бријег, Зеница 12, Билећа 13, Ливно, Неум 15, Требиње 16 и Столац 17 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана