Стигла прогноза: Какво нас вријеме очекује првог дана викенда

СРНА
Стигла прогноза: Какво нас вријеме очекује првог дана викенда

БАЊАЛУКА - У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити претежно сунчано и пријатно топло вријеме уз малу до умјерену облачност, а нешто свјежије у мјестима гдје се магла буде дуже задржавала.

Ујутро ће бити свјежије и умјерено облачно, на југу сунчано, а око ријека и по котлинама честа магла, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, сјевероисточни и источни.

Јутарња температура ваздуха износиће од седам до 11, на југу до 15, у вишим предјелима од четири, а дневна од 19 до 26, у вишим предјелима од 16 степени Целзијусових.

Данас у Српској и ФБиХ преовладава облачно вријеме, дјеломично ведро је било у Херцеговини и југозападу, а локално је регистрована слабија киша или краткотрајан пљусак, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница пет, Мраковица 13, Калиновик, Кнежево и Хан Пијесак 14, Соколац и Чемерно 15, Дринић 16, Гацко, Мркоњић Град, Нови Град, Сребреница и Требиње 17, Вишеград и Рибник 18, Бањалука, Приједор, Рудо, Фоча и Сарајево 19, Добој и Зворник 20, Билећа и Неум 21, Србац 22, Бијељина 23 и Мостар 25 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана