Стевандић честитао крсну славу МУП-а- Аранђеловдан

СРНА
Стевандић честитао крсну славу МУП-а- Аранђеловдан

БАЊАЛУКА- Предсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић у честитки поводом крсне славе Министарства унутрашњих послова /МУП/ Српске - Аранђеловдана истакао је да су припадници полиције били и остали гарант безбједности свих грађана Републике Српске и заштите уставног поретка.

"Припадници МУП-а и Полиције Републике Српске, личним залагањем, посвећеношћу и, одговорним и професионалним радом били су и остали гарант безбједности свих грађана Републике Српске и заштите уставног поретка. Поносни смо на нашу модерну, професионалну и одговорну Полицију, која је увијек уз свој народ и своју Републику Српску", наводи се у честитки.

Стевандић је у своје и у име Народне скупштине честитку упутио министру унутрашњих послова Републике Српске Драгану Лукачу, директору Полиције Републике Српске Синиши Кострешевићу и свим припадницима МУП-а, којима је пожелио много здравља, среће и успјеха у приватном и професионалном животу, те да наставе да чувају мир и безбједност Републике.

"Обиљежавање крсне славе је прилика да се са поносом и поштовањем сјетимо и одамо почаст свим припадницима МУП-а који су у Одбрамбено-отаџбинском рату дали живот за стварање Републике Српске и одбрану слободе српског народа", додао је Стевандић.

Поводом Дана Високе школе унутрашњих послова, Стевандић је свим полазницима ове установе и њиховим наставницима такође упутио честитке и пожелио им успјешан рад у будућности, саопштено је из Одсјека за односе с јавношћу парламента Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана