Стање на путевима: Нема посебних ограничења

Срна
Стање на путевима: Нема посебних ограничења

БАЊАЛУКА - Саобраћај се на већини путева у Републици Српској и ФБиХ одвија без застоја и посебних ограничења, осим на дионицама на којима се изводе санациони радови, саопштено је јутрос из Ауто-мото савеза Српске.

Возачима се савјетује да буду опрезни и да због високе дневне температуре дужа путовања планирају рано ујутро или касно увече

На магистралном путу Градишка-Козарска Дубица, на улазу у Орахову, због активираног клизишта, саобраћај се одвија успорено.

На регионалном путу Станари-Руданка продужени су радови на санацији клизишта у Љесковим водама до 15. септембра, а возила се и даље преусмјеравају на алтернативне путне правце Разбој-Горња Вијака-Дервента-Добој и Разбој-Тедин Хан-Добој.

Због оштећења моста преко ријеке Буковице у мјесту Горњи Подградци и оштећења моста преко ријеке Јабланице у мјесту Совјак на локалним путевима, обустављен је саобраћај и преусмјерен на алтернативне путне правце.

Измјене у саобраћају због радова су и на регионалном путу Рача-Вршани, Приједор-Стара Ријека на граници са ФБиХ, Стари Угљевик-Главичице, као и на дионици Укрина-Горња Вијака.

Због радова на дионици регионалног пута Брчко-Церик /Буквичко брдо/ саобраћај је обустављен и преусмјерен на алтернативне правце Церик-Лончари-Брчко, за путничка возила Доња Скакава-Улице-Витановићи.

У ФБиХ за данас је најављен почетак радова на транзиту у Сарајеву због чега ће се сваким даном, осим недјеље, од седам до 16.30 часова саобраћати успорено, једном траком.

Радови на полагању завршног слоја асфалта данас ће се изводити на путном правцу Бихаћ-Каменица, због чега ће до 19 часова саобраћај бити обустављен и преусмјерен на обилазницу Бихаћ-Вркашић-Каменица.

Спорије због радова вози се магистралним путевима Бугојно-Купрес, Рипач-Дубовско, Витез-Невић Поље, Семизовац-Олово, Кисељак-Бусовача, Ливно-Каменско, на улазу у Бугојно из смјера Ростова, у Кладњу из смјера Олова, те на подручју Стоца и Хаџића.

На граничним прелазима задржавања нису дуже од пола сата.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана