Српски повратници помогли сународника који у тешким условима живи код Бихаћа

Срна
Foto: Срна

БИХАЋ - Српски повратници из села Велики Радић надомак Босанске Крупе помогли су данас Србина Милорада Новаковића, који живи у тешким условима у селу Горјевац код Бихаћа, и његово стадо оваца, рекао је Срни свештеник из Бихаћа Славиша Милиновић.

Свештеник је навео да су људи великог срца из српског села Велики Радић обезбиједили пакет са храном за Милорада и довезли сијено, зоб и јечам за овце.

“Црква Божија никада није оставила свој народ, то се данас и показало, а и показује се. Доброта људска проткана несумњивом вјером у Бога показала се данас кроз нашу браћу из Великога Радића који су дошли и од својих породица одвојили помоћ за нашега Милорада и његово мало стадо”, рекао је свешетник Милиновић.

Шездесетогодишњи Милорад Новаковић, српски повратник у село Горјевац код Бихаћа, живи у подруму туђе куће, у нехуманим условима без струје, нема никаквих примања, нарушеног је здравља и има проблема са видом.

Сви хумани људи могу да помогну овом српском повратнику уплатом на жиро рачун 134-001-11300727-74, на име Српска православна црквена општина Бихаћ у Аса банци, али и путем контакта са парохом бихаћким Славишом Милиновићем на број телефона 064/402-46-54.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана