Српска на Београдском манифесту представља понуду активног одмора

Срна
Српска на Београдском манифесту представља понуду активног одмора

БАЊАЛУКА- Туристичка организација Републике Српске учествоваће у наредна три дана на Београдском манифесту - фестивалу манифестација, дегустација и дестинација, који ће бити одржан на Калемегдану.

Београдски манифест са креативним концептом представљања дестинација осмишљен је као јединствени породични сајам на отвореном, речено је Срну у Туристичкој организацији Српске.

Посјетиоци ће моћи да уживају у фестивалском садржају подијељеном у шест тематских цјелина, а у оквиру једне земље региона представиће своју туристичку понуду, али и аутентичне националне специјалитете.

Из Туристичке организације Републике Српске истакли су да је наступ на овој манифестацији од великог интереса за Српску, јер највећи број туриста долази управо из Србије.

-С обзиром на то да се налазимо у прољећној, а на прагу љетне сезоне, акценат промоције ће бити стављен на понуду активног одмора /рафтинга, планинарења, кањонинга, пењања/ затим еко-етно понуду, бањске центре, националне паркове, љетну понуду наших планина, туристичка дешавања и манифестације које ће се одржати у Српској -  навели су из Туристичке организације Републике Српске.

Осим Туристичке организације Републике Српске, на сајму ће понуду представити локалне туристичке организације општина и градова Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 24 бебе
Рођене 24 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана