Средњошколци из БиХ, покажите свој таленат и пријавите са на m:tel App такмичење!

M:tel
Средњошколци из БиХ, покажите свој таленат и пријавите са на m:tel App такмичење!

Популарно такмичење са мотом „Лансирај своју идеју" је отпочело своју мисију у којој ће тимови надарених средњошколаца и њихових професора ментора представити своје вјештине на државној и регионалној сцени.

Свој пут програмера започните формирањем тима и инспиративном идејом за израду мобилне апликације коју ћете касније претворити у функционалну апликацију.

Први дио такмичења завршава се избором до пет побједничких апликација на државном нивоу, гдје ученике и професоре очекују вриједне награде и право учествовања на регионалном такмичењу у Подгорици.

Као ауторе једне од најбољих апликација на државном нивоу, очекује вас дружење и такмичење са  најбољим тимовима из БиХ, Србије и Црне Горе. Наградно путовање у неку од европских земаља и одлазак на стручну конференцију резервисано је за регионалне побједнике.

Стручне конференције, попут фантастичне ОFFF конференције у Барселони, одлична су прилика да из прве руке добијете савјете врхунских стручњака из области технологије и дизајна, као и да уживате у посјети граду домаћину.

Свака успјешно реализована идеја исплатиће труд ауторима и доказати да се кроз иновације и креативност може градити боља будућност.

Циљ јединственог .m:tel App такмичења је да се обогатите новим знањима и пријатељствима, вриједним искуствима те да се мотивишете ка још већим успјесима.

Зато, пријавите своје идеје до 27. новембра ове године путем мејла а[email protected], а готове апликације пошаљите до 29. јануара 2025. године.

Све потребне информације, опште услове такмичења и формулар за пријаву пронађите на адреси аpptakmicenje.mtel.ba, као и на mtel.ba.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана