Срећно основци: Mozzart поклонио школски прибор првачићима запослених

Mozzart
Срећно основци: Mozzart поклонио школски прибор првачићима запослених

Осим што им омогућава сјајне радне услове и бројне бенефите, компанија Mozzart увијек је уз своје запослене у важним животним тренуцима.

Као и раније, уочи почетка школске године, даровали су нове школске торбе и пратећи прибор дјеци својих радника која данас крећу у основну школу. Родитељи првачића, запослени у овој компанији, добили су слободан дан како би испратили своје школарце у ново животно поглавље.

„Сваки радник у компанији Mozzart нам је важан, па водимо рачуна о добробити свих наших запослених широм БиХ. Посебно се трудимо да их подржимо у моментима који су важни за њих и њихове породице, а који неријетко захтјевају додатне издатке из кућног буџета. Зато смо се и ове године потрудили да родитељима првачића олакшамо припреме за ново животно поглавље, дарујући им нове школске торбе и пратећи прибор и тако им пожељели срећан полазак у школу", поручила је Биљана Јањуз, руководилац Сектора људских ресурса компаније Mozzart.

Овим пажљивим гестом, Mozzart је обрадовао 30 првачића чији су родитељи запослени у овој компанији у Републици Српској и Федерацији БиХ, а школарцима, који по први пут заузимају мјеста у школским клупама, посебно је значило што су родитељи могли да буду уз њих на тај посебан дан.

Компанија Mozzart својим запосленима нуди и прегршт других бенефита. Радна недјеља у трајању од 38 часова, додатни дани годишњег одмора у складу са дефинисаним критеријумима, плаћена рекреација, наградна такмичења, поклони за дјецу запослених поводом празника и различита дружења само су дио онога што им је омогућено јер Mozzartов тим своје успјехе остварује уз паролу да је задовољан и срећан радник - добар радник.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана