Срђан Ђоковић: Треба искористити потенцијал олимпијске планине

Срна
Срђан Ђоковић: Треба искористити потенцијал олимпијске планине

ЈАХОРИНА - Срђан Ђоковић, отац Новака, најбољег тенисера на свијету, рекао је данас да је одушевљен Јахорином, гдје су од општине Пале добили земљиште на коме у наредном периоду намјеравају градити објекат.

Он је истакао да Јахорина као скијалиште посједује велики потенцијал који треба искористити, а посебно се захвалио српском члану Предсједништва Милораду Додику с којим је у контакту и који је иницирао и организовао све активности око додјеле земљишта на Јахорини.

Са директором Олимпијског центра Јахорина Дејаном Љевнаићем родитељи прослављеног тенисера Срђан и Дијана боравили су данас у Палама, гдје су посјетили цркву Успења Пресвете Богородице и прислужила свијеће, јер породица Ђоковић данас прославља крсну славу Сабор Светог архангела Михаила.

Љевнаић је рекао да је за Јахорину од изузетног значаја што ће Новак Ђоковић бити повезан са овом олимпијском планином и што се одлучио баш за ову денстинацију, коју ће као познато свјетско име на најбољи начин промовисати.

Он је изразио задовољство што је потписан уговор о додјели земљишта породици Ђоковић на Јахорини и нагласио да је изузетна част што је Новак без надокнаде дозволио да једна ски-стаза на овој планини носи његово име.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана