"Србија те зове": Вучић примио учеснике кампа

Дарко Д.
"Србија те зове": Вучић примио учеснике кампа

Предсједник Србије Александар Вучић уприличио је пријем за учеснике кампа "Србија те зове". Међу 320 учесника налазе се и млади спортисти из Републике Српске, рукометаши и рукометашице као и кошаркаши, кошаркашице, одбојкаши и одбојкашице.

Овом приликом предсједник Вучић је свим учесницима поклонио таблете и пожелио им срећан рад и угодан боравак у главном граду Србије. Овај камп се одржава у Београду већ пет година и на њему учествују млади спортисти из Србије, Републике Српске, региона и дијаспоре као и са Косова и Метохије.

Младе рукометашице Републике Српске које се налазе на кампу "Србија те зове" одиграле су тест утакмицу са Црвеном звездом.

Послије велике борбе сусрет је окончан мирољубиво, 20:20. Све играчице су пружиле добру партију, а игру су носиле Марија Максимовић и Ена Буразор док је на голу сјајна била Тамара Пејић.

- Морам похвалити све цуре које су сјајно одиграле овај меч. И овим су потврдиле да имају квалитет и да њихово вријеме тек долази - ријечи су селектора Републике Српске Салиха Пале.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана