СПС: Заједничким радом до ефектних демографских мјера

ГС
Foto: СПС

БАЊАЛУКА - Социјалистичка партија Српске подржаће Закон о мајци који је предложен од стране Удружења грађана 4+, јер сматрамо да се ради о конкретним мјерама које ће резултате дати одмах, саопштено је из СПС након састанка са представницима удружења који је одржан у просторијама СПС у Бањалуци.

Испред удружења 4+ састанку су присуствовали предсједник Миладин Готовац, те предсједнице удружења 4+  из Челинца и Теслића Свјетлана Тодоровић и Јелена Родић, док су у делегацији СПС,поред предсједника Горана Селака, били и народни посланици СПС Максим Скоко и Саво Вулић. 

"Приједлог удружења 4+ заслужује подршку и СПС ће подржати Закон о мајци, а такође смо добили подршку за нашу иницијативу да свако новорођено дијете у Републици Српској добије 5.000 км. За разлику од свих досадашњих мјера и полтиика које нису дале никакве резултате иако је потрошен огроман новац грађана, ово су ефектне и конкретне мјере које ће резултате показати одмах" поручио је након састанка предсједник СПС Горан Селак.

"Демографска обнова је једна од програмских политика СПС, а за успјешну реализацију тих политика, потребно је да сарађујемо, да дајемо подршку једни другима, да размјењујемо идеје и мишљења и што је најважније, да заједно радимо на рјешењима" додао је Селак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана