СПС наставаља да расте - нови одбори у Шипову и Језеру

ГС
Foto: ГС

БАЊАЛУКА - Горан Селак, предсједник Социјалистичке партије Српске - СПС, боравио је данас са сарадницима у општинама Шипово и Језеро у којима су на данашњим иницијативним састанцима формирана повјереништва Социјалистичке партије Српске.

„Социјалистичка партија Српске је млада и перспективна политичка организација која константно расте и развија се широм Републике Српске. Данас смо формирали повјереништва СПС-а у општинама Шипово и Језеро, а у наредном периоду очекујемо да се спроведу избори за партијске органе у овим општинама. СПС се налази у процесу унутарпартијских избора, а на јесен планирамо велики Конгрес партије”, изјавио је Селак.

На данашњем иницијативном састанку у Језеру за шефа повјереништва СПС-а изабран је Драган Качар, док ће повјереник за Шипово бити Жељко Мандић.

„СПС чине одговорни људи, који заступају политику социјалне правде и једнакости, али и политику одбране уставног положаја Српске и права српског народа. Са новим људима у Језеру и Шипову снага СПС-а у Крајини додатно расте, а ми остајемо отворени за све вриједне, одговорне и добре људе”, закључио је лидер СПС-а.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана