Спремите кишобране, очекују се пљускови

Срна
Спремите кишобране, очекују се пљускови

БА­ЊА­ЛУ­КА - У Ре­пу­бли­ци Српској и Фе­де­ра­ци­ји БиХ да­нас ће би­ти про­мјен­љи­во облачно ври­је­ме са сунчаним пе­ри­оди­ма, а по­сли­је по­дне очеку­је се ки­ша и пљус­ко­ви са грмља­ви­ном.

Пљус­ко­ви ће би­ти чешћи од ју­го­за­па­да ка ју­го­ис­то­ку, а по­вре­ме­них пљус­ко­ва ће би­ти и по­не­гдје на сје­ве­ру, са­оп­ште­но је из Ре­пу­бличког хи­дро­ме­те­оро­ло­шког за­во­да.

Вје­тар ће би­ти слаб, за­па­дног и ју­го­за­па­дног смје­ра, са­оп­ште­но је из Фе­де­рал­ног хи­дро­ме­те­оро­ло­шког за­во­да. Нај­ви­ша тем­пе­ра­ту­ра ваз­ду­ха биће од 14 до 20, на сје­ве­ру и сје­ве­ро­ис­то­ку до 22 сте­пе­на Цел­зи­ју­со­ва.

Тем­пе­ра­ту­ра ваз­ду­ха из­мје­ре­на у осам часо­ва: Бје­ла­шни­ца је­дан, Чемер­но се­дам, Хан Пи­је­сак осам, Гац­ко, Со­ко­лац, Ка­ли­но­вик де­вет, Гра­ди­шка Ви­ше­град, Ру­до, При­је­дор, Сре­бре­ни­ца 10, Но­ви Град, Ши­по­во, Фоча, Ту­зла 11, Ба­ња­лу­ка, Би­је­љи­на, Би­лећа, До­бој, Ри­бник, Тре­би­ње, Са­ра­је­во, Би­хаћ, Ли­вно, Сан­ски Мост, Ши­ро­ки Бри­јег, Зе­ни­ца 12, Мрко­њић Град 13, Мос­тар 14, Не­ум 16 сте­пе­ни Цел­зи­ју­со­вих.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 17 беба
Рођено 17 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана