"Спортек" донирао основној школи 5.000 КМ

Срна
Foto: Срна

КОТОР ВАРОШ- Фабрика обуће "Спортек" из Котор Вароша донирала је централној Основној школи "Свети Сава" 5.000 КМ за набавку рачунарске опреме за кабинет информатике и постављање ЛЕД расвјете.

Директор Основне школе "Свети Сава" Душан Петрушић је посјетио погоне фабрике обуће "Спортек" и захвалио за вриједну донацију. "У школи сам затекао много проблема, али већ смо се ухватили у коштац са њима и рјешавамо један по један.

Постављањем ЛЕД расвјете постићи ћемо значајну уштеду у потрошњи електричне енергије, а донирана средства ће значајно допринијети квалитетнијем одржавању информатичке наставе", нагласио је Петрушић.

Према његовим ријечима, од доласка на чело ове образовне установе увелико се ради на модернизацији објекта централне школе, али и подручних школа.

"Већ је завршена санација дијела крова подручне школе у Врбањцима, а ти радови ће бити настављени у наредном периоду", поручио је Петрушић и додао да је неопходно створити оптималне услове за одвијање наставног процеса. Приликом посјете "Спортеку", Петрушић је уручио захвалницу директору которварошке фабрике обуће Федерику Зекету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана