Спој хуманости и спорта: Сваки поен вриједио више уз Mozzart

Mozzart
Спој хуманости и спорта: Сваки поен вриједио више уз Mozzart

Сајам спорта у Градском парку у Маглају окупио је велики број спортиста и љубитеља спорта свих генерација. Посетиоци су уживали пратећи уличне трке, презентације спортских клубова, али и у домаћим производима на штандовима локалних компанија. Осим спортског, догађај је овог пута имао и хуманитарни карактер. Сваки погодак локалних фудбалера, кошаркаша и рукометаша награђивала је компанија Mozzart. У укупном скору прикупљено је 2.000 КМ за Удружење жена „Снаге жене" и неформалну групу „Фонтана" Стари град из Маглаја.

- Хвала компанији Mozzart на овој вриједној донацији. Подршка заиста много значи женама обољелим од карцинома дојке и других малигних обољења. Захваљујемо се и нашим суграђанима који су постизали поготке, а донирана средства ћемо подијелити са пријатељском групом „Фонтана" Стари град – поручује Бахра Брадарић, предсједница Удружења жена „Снага жене" Маглај.

Представнице ових удружења, као и локалних фирми излагали су своје производе које су посјетиоци могли да купе и тиме помогну њихов рад. Истовремено, сви присутни су свим срцем навијали за што већи број погодака који су, уз асистенцију Mozzartа, отишли у хуманитарне сврхе.

Голове и кошеве постизали су представници РК Маглај, НК Натрон, НК Нови Шехер, НК Мошевац, Спортино МА и КК Маглај, а представили су се и ОК Маглај и Карате клуб Тврђава. Одржана је и трка за грађане Маглаја, а посебну награду добила је прва жена која је успјешно истрчала до циља, као и двије даме које су задње стигле – уз поруку организатора да је, у спортском духу, важно учествовати.

- Хвала компанији Mozzart што је подржала наш традиционални Сајам спорта и што су сваки погодак наших спортиста наградили, а укупан фонд уручили нашим удружењима- поручио је начелник Маглаја, Мирсад Махмутагић.

Ова спортско-хуманитарна манифестација завршила се уз лијепу атмосферу за коју се побринуо бенд из Зенице. Из Маглаја су најавили да ће наставити традицију Сајма спорта јер је Маглај град спорта, а из компаније Mozzart да су увијек ту да подрже сјајне спортске догађаје и упуте помоћ на праве адресе.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана