СНСД Вишеград: Уз Ђуревића стабилност општине и квалитетнији живот

Срна
Foto: SRNA

ВИШЕГРАД - Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић, заједно са коалицијом, Вишеграду може да понуди стабилност и бољи и квалитетнији живот свим грађанима, за разлику од других који су истрошили своје каријере и не могу понудити боља рјешења, истакнуто је на састанку Предсједништва СНСД-а Вишеград, одржаном поводом најављеног референдума о опозиву начелника.

Генерални секретар СНСД-а Лука Петровић рекао је новинарима након састанка да је опозиција у Вишеграду узурпирала скупштинске клупе и довела до фазе спровођења референдума који ће сигурно бити неуспјешан јер они не нуде никаква рјешења.

"То је једна групација људи у више политичких субјеката гдје су само личности без икаквих структура и организације и они нису никаква алтернатива Вишеграду", навео је Петровић.

Он је нагласио да је право рјешење за Вишеград група људи која је узела највише мандата, која је освојила мјесто начелника и врло је важно да Вишеграђани на референдуму буду против опозива начелника општине.

"Ова екипа може да понуди стабилност општини, може да заврши започете пројекте и да понуди бољи и квалитетнији живот за разлику од оних других који су истрошили своје каријере, који не могу да понуде нова рјешења и који не заслужују да буду на политичкој сцени Вишеграда. Важно је да грађани гласају против опозива и то значи сарадња Вишеграда са осталим локалним заједницама, али и са властима Републике Српске", поручио је Петровић.

Начелник Ђуревић, који је и предсједник Општинског одбора СНСД-а Вишеград, рекао је да је референдум заказан без потребе и да је то само трошење буџетских средстава.

"Очекујем велику подршку Вишеграђана који ће рећи да су против опозива, против скупштинске већине и већ од 13. јуна кренућемо даље напријед за развој Вишеграда", истакао је Ђуревић.

Он је додао да је претходни мандат показао да Вишеград жели боље и да се већ кренуло са бројним активностима.

"Надам се да ћемо након референдума разговарати о могућностима распуштања Скупштине или прављења нових скупштинских већина. Ми смо одлучни да на референдуму покажемо политичку снагу, страх не постоји и убијеђен сам да ће Вишеград дати велику подршку СНСД-у и политичким партијама окупљеним око СНСД-а", навео је Ђуревић.

Састанку, који је одржан синоћ, присуствовали су одборници СНСД-а, представници мјесних одбора и предсједништво Актива младих, жена и пензионера.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 14 беба
Рођено 14 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана