СНСД- Шековићи: Скинуте заставе и поломљени јарболи

Срна
СНСД- Шековићи: Скинуте заставе и поломљени јарболи

ШЕКОВИЋИ - Из Општинског одбора СНСД-а Шековићи саопштено је да су са просторија овог одбора скинуте четири заставе Републике Српске и поломљени јарболи. У саопштењу се наводи да су напад, који се догодио у ноћи у недјељу, 12. фебруара, у 1.30 часова, снимиле надзорне камере и документовали полицијски службеници.

Из Општинског одбора СНСД-а Шековићи позвали су странку Уједињена Српска и начелника општине Шековићи да се изјасне о овоме и покрену процедуру смјене Дејана Василића са мјеста предсједника Скупштине општине Шековићи.

Полицијској станици Шековићи у недјељу, 12. фебруара, у 1.30 часова пријављено је да су у Шековићима испред Општинског одбора СНСД-а поломљена четири пластична носача на којима су биле постављене заставе Републике Српске, речено је данас Срни из Полицијске управе Зворник.

Припадници ове полицијске станице су извршили увиђај на лицу мјеста и о свему обавијестили дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву, који је наложио да се предузму потребне мјере ради проналска учиниоца и документовања кривичног дјела оштећење и одузимање туђе ствари.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана