СНСД Бијељина: Оставка Петровића једино исправно рјешење

Срна
Foto: принтскрин

БИЈЕЉИНА- Градски одбор СНСД-а Бијељина сматра да градоначелник Љубиша Петровић треба да поднесе оставку јер сматра да би то било једино исправно рјешење будући да очигледно не зна да ради тај посао.

ИЗ Градског одбора су навели да је прошло више од 13 мјесеци откад је Петровић ступио на функцију, али да су резултати који остају за њим поражавајући и да показују није радио готово ништа, осим што се редовно фотографисао и давао популистичке изјаве.

"Није срамота признати да се на тој функцији не сналазите, да је вријеме да се са ње повучете и посветите својој професији и послу у коме сте вјероватно бољи. Ако Ви имате времена за расипање, грађани и град Бијељина немају", наводи се у саопштењу.
 
Указали су да градоначелник сада тражи да СНСД изађе са рјешењем за градски "Водовод" који се налази у озбиљним проблемима.

"Сада излазите са некаквим небулозним изјавама и тражите да СНСД изађе са рјешењем за градски Водовод. Заборављате да је кадрове, који су протеклих година управљали тим предузећем, бирала странка чији сте Ви били члан, а и данас сте, и да је СНСД више од десетак година указивао на проблеме тог предузећа, а Ви сте то прећуткивали", наведено је у саопштењу.

У овој странци кажу да Петровић, пошто не зна шта да ради, наводно тражи рјешење од СНСД-а, а да је њихово рјешење да он треба да поднесе оставку на мјесто градоначелника, јер очигледно не зна да ради тај посао.

"Ако је Скупштина града Бијељина усвојила буџет, а јесте, онда сте, градоначелниче, одговорни за његово извршење. А, неизвршење буџета говори о вашем и нераду Ваших сарадника", оцијенили су из бијељинског СНСД-а.
 
Из овог одбора осврнули су се и на недавно отворену градоначелникову директну комуникацију са грађанима путем "Фејсбука", те указали да је требало да "прије шарених лажа које објављује, прво одговори на питање зашто не ради свој посао, односно да ли уопште зна шта је његов посао као градоначелника".
 
Бијељински СНСД је истакао да је Петровић пропустио годину да било шта озбиљно уради за град због чега је изгубљена драгоцјена година.

"Очигледно је да Ваша и политика Ваших ментора што горе то боље не доноси
ништа добро граду на чијем челу се налазите, нити његовим становницима. За тај нерад окривљујете све друге, а не видите одговорност за властити нерад и нерад Ваших комшијских и рођачких сарадника, које сте у протеклој години запослили у Градској управи", поручили су из бијељинског СНСД-а.

Скупштина града Бијељина вратила је данас на дораду приједлог одлуке о гаранцији на кредитно задужење за "Водовод и канализацију" од 5.100.534 КМ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана